Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här evenemang har passerat.

Engagemangskickoff

mars 11 @ 08:00 - mars 12 @ 17:00

Event Navigation

Vi vill skapa ett stabilt långsiktigt rekryteringsarbete samt öka möjligheterna till en bra introduktion för våra nyrekryterade medlemmar. Därför vill vi bjuda in er som under 2016 värvat en ny betalande IOGT-NTO-medlem till en Engagemangskickoff-konferens.

Huvudsyftet med konferensen är att ge deltagarna utbildning i IOGT-NTO:s nya metoder och material för ett fortsatt lyckat rekryteringsarbete. Ni kommer under konferensen att få inblick i varför material och metoder skapats och hur dessa kan användas i rekryteringsarbetet. Vi kommer att diskutera oss fram till olika scenarion som uppstår och ni får möjlighet att ge tips och idéer på framtida utveckling. Samtidigt får vi chans att umgås, diskutera andra gemensamma frågor och så klart lära känna varandra bättre.

Datum: 11-12 mars
Plats: Stockholm Quality Hotel Globe
Kostnad: 0 kr för deltagare som betalat sin egen medlemsavgift för 2017 och värvat minst en betalande medlem under 2016.
Anmälan: Anmälan är nu stängd.
Resor: Det går bra att boka sina egna resor med billigaste färdsätt, men om hjälp önskas kan resor beställas via detta formulär.

För er som har lång eller omständlig resväg finns möjlighet att komma redan på kvällen den 10/3. Anmäl ankomstdag och tid i samband med er anmälan.

Varmt välkomna!

Robert Kaskas | 0733-726244
Robert Lindh | 0733-726219