Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här evenemang har passerat.

Regional kurs-kurshelg på IOGT-NTO-lokalen i Örnsköldsvik

september 9 @ 09:00 - september 10 @ 12:00

Event Navigation

Nu bjuder IOGT-NTO in dig att delta i vår spännande och utvecklande kurshelg som arrangeras på tre orter runt om i landet. Kursen i Örnsköldsvik riktar sig till medlemmar i
Gävleborg, Dalarna, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten och Norrbottens distrikt.
Tillsammans med andra deltagare får du lära dig nya metoder och verktyg som du har nytta av i din roll som föreningsaktiv eller som medlem.

Tid:
Start: Lördag den 9 september kl. 9:00 (möjlighet för drop-in och övernattning från fredag).
Avslut: Söndag den 10 september kl. 12:00 då vi avslutar med lunch.

Plats:
IOGT-NTO-lokalen, Ö-vik
Bergsgatan 8, Örnsköldsvik

Årets kurs innehåller 3 olika spår:

  • Mitt IOGT-NTO. Grundutbildning, både för dig som är ny medlem eller som varit med ett tag, lär dig mer om organisationen och hur du kan påverka verksamheten, hur beslut fattas och hur vårdar vi varumärket IOGT-NTO.
  • Drogpolitiskt arbete. Här blandas fakta med praktik, hur jag kan engagera mig i drogpolitiska frågor på hemmaplan, antingen ensam eller tillsammans med andra i en drogpolitisk grupp.
  • IOGT-NTO och världen (Här blandas fakta med praktik, vad IOGT-NTO gör i världen och hur kan jag engagera mig i dessa frågor på hemmaplan)

Praktisk information:
Pris: 600 kr. I kursavgiften ingår resa, kost och logi i dubbelrum. Enkelrumstillägg 450 kr/person/natt. Barn 5-12 år 300 kr. Barn under 5 år 200 kr.

För medlemmar, främst från Gävleborg, Dalarna och Västernorrland, som ska delta på kurs-kurshelgen i Örnsköldsvik kommer det finnas möjlighet att åka buss hela vägen upp på fredagen och tillbaka på söndag eftermiddag. Bussen utgår från Hedemora, kör till Borlänge/Falun, Gävle och vidare norrut längs kusten till Örnsköldsvik och plockar upp folk på lämpliga ställen. Vi kommer återkomma med mer information gällande tider och upphämtningsplatser när vi närmar oss kursstart.

Övrigt:
Vi erbjuder föräldrar att ta med sina barn till kursen. Det kommer finnas aktiviteter för barn mellan 5 och 12 år när det pågår seminarier och föreläsningar.

Kontakt
Cecilia Abrahamsson
cecilia.abrahamsson@iogt.se
(m) 0701-90 84 60

Frågor gällande anmälan, boende och resor:
Patrick Englind
patrick.englind@iogt.se 
08-672 60 05

Anmälan
Anmälan är nu stängd.
OBS! Sista dag för anmälan är den 16 augusti 2017