Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här evenemang har passerat.

Verksamhetsnära ledarskap – distanskurs

juni 2

Event Navigation

Ny kurs! IOGT-NTO:s folkhögskola Wendelsberg arrangerar en kurs på distans – utbildning nära verkligheten.

 

Det är ingen idé att försöka bli en ledare med bara teoretiska kunskaper. Vår ledarskapskurs är verksamhetsnära och ger dig de rätta verktygen för att omsätta dina kunskaper i en praktisk verksamhet och att lyckas i ditt ledarskap. Exempel på områden du kan arbeta med är processledning, ungdomscoachning, organisationsutveckling, kamratstödsarbete bland vuxna och drogkunskap/prevention.

Kurs på halvfart, anpassad till ditt liv

Sugen på att bli, eller är du redan en ledare? Då har du tur, för kursen är till för både och. Du studerar på halvfart och distans (dock med några träffar på skolan och så klart praktik), så du som har ledaruppdrag men vill vässa dina kunskaper ytterligare har tid att göra det. Du som ännu inte är engagerad i någon särskild verksamhet kan få lära dig ledarskapet från grunden. En bra sak med kursen är nämligen att vi arbetar med det salutogena ledarskapet – dvs att ta till vara på det som är bra.

Eftersom studietakten är på halvfart har du möjlighet att kombinera kursen med studier på Wendelsbergs allmänna linje. Då går du upp på helfart och studerar inte längre på distans. Läs mer om allmän linje på Wendelsbergs hemsida.

Utbildningen pågår från 2016-08-24 till 2017-06-02.

Läs mer om utbildningen här!