Bli medlem i IOGT!

Medlemssidor

Hej fantastiska IOGT-NTO-medlem! Här på sidan hittar du information som är riktad till dig som medlem. Information för dig som är såväl föreningsengagerad som inte går att hitta här.

Du har väl betalat din medlemsavgift? Det finns tre sätt du kan göra det på. Nedan har du info om hur du kan göra.

Betala din medlemsavgift med sms
Nu har du möjlighet att betala din medlemsavgift med sms. Det enda du behöver är att ange IOGT (mellanslag) Personnummer (Ex 19850501XXXX) och skicka till 72456. Vi kommer dra din aktuella medlemsavgift. Eventuell operatörskostnad kan tillkomma.

Betala din medlemsavgift med kort
Nu har du möjlighet att betala din medlemsavgift med betalkort (VISA eller Mastercard). Det enda du behöver är antingen ditt OCR-nummer som du hittar på avin du fick före jul eller ditt medlemsnummer som du hittar på ditt medlemskort.

Klicka här för att betala din medlemsavgift med kort.

Betala medlemsavgiften via autogiro
Nu kan du även betala din medlemsavgift via autogiro. Läs mer om autogiro genom att klicka här.

Har du frågor, kontakta Medlemsservice 08-672 60 38 eller medlemsservice@iogt.se.

Medlemsutbildning

Inom IOGT-NTO genomförs olika utbildningar för att öka kunskapen, främst om IOGT-NTO och de frågor vi jobbar för. Utbildningar kan ske i form av studiecirklar (i lokalförening eller på distans) i samarbete med vårt studieförbund NBV. Många IOGT-NTO-distrikt genomför också egna utbildningar i form av kurser. IOGT-NTO-förbundet genomför också olika utbildningar (främst endags- och helgkurser) som man som medlem kan gå.

Som introduktion till IOGT-NTO finns här på hemsidan ett material som du kan kolla in själv, eller som kan genomföras som studiecirkel. Läs mer om Välkommen till ditt IOGT-NTO här!

Distriktsinfo

Det händer mycket inom IOGT-NTO, och varje vecka gör vi ett utskick till våra distrikt som ger koll på vad som är på gång just nu. Utskicken innehåller aktuell information, inbjudningar till kurser och seminarier och mycket mer. Om du klickar här nedanför kommer du till en lista över de senaste utskicken.

Distriktsinfo

Föreningsutskick

I augusti 2014 gjordes ett utskick till alla IOGT-NTO-föreningar. Klicka här för att komma till sidan där alla bilagor i utskicket finns uppladdade.

Medlemskort

Medlemskorten skickas ut tillsammans med vår medlemstidning Accent. Om du saknar medlemskort eller om det medlemskort du har fått innehåller felaktiga uppgifter, kontakta IOGT-NTO:s Medlemsservice:

Telefon: 08-672 60 38
E-post: medlemsservice@iogt.se

Stipendier och bidrag

Varje år delar IOGT-NTO ut olika stipendier och bidrag till både föreningar och enskilda medlemmar.

Läs mer:
Projektbidrag 2014
Stipendier

IOGT-NTO erbjuder möjlighet för de föreningar som har lokaler att söka bidrag för att se till att det blir den nu gällande loggan på lokalen. Läs mer om Skyltbidraget här. 

Föreningsblanketter

Här hittar du de blanketter du behöver för att starta eller lägga ned en förening.

Blanketterna är i pdf-format. Ladda ner dem till din dator och skriv ut dem. Fyll i uppgifterna enligt anvisningarna och skicka den till den adress som står angiven på blanketterna.

Nybildning av förening
Nedläggning av förening

Om du har frågor kan du kontakta kansliet på telefon 08-672 60 00 eller skicka e-post till: info@iogt.se

Föreningsårsrapport 2013

Här finns blanketten som man fyller i efter årsmötet 2014, där man berättar om verksamheten 2013, samt vilka som blivit valda till olika förtroendeuppdrag på årsmötet.

Föreningsårsrapport 2013

Fyll i samtliga uppgifter och skicka in årsrapporten så snart som möjligt efter årsmötet och maila sedan den ifyllda filen till medlemsservice@iogt.se, eller skicka till IOGT-NTO, Medlemsservice, Box 12825, 112 97 STOCKHOLM.

Nya hemsidor

Våra nya hemsidor för våra distrikt, föreningar, kamratstöd och kretsar är klara och i nuläget är drygt 200 hemsidor igång – och fler vill vi såklart att det ska bli!

All information om våra nya hemsidor samt utbildningsmaterial finns samlat på: http://iogt.se/wordpress.

Tipshäfte barn- och förändravänliga lokaler

Här finns ett tipshäfte för er IOGT-NTO-förening att använda för att se vad ni kan göra för att göra er IOGT-NTO-lokal mer anpassad för barn och deras förändrar.

Tipshäfte barnvänliga lokaler

Arbetsledarpärm

Här hittar du IOGT-NTO:s arbetsledarpärm, perfekt för dig som är ansvarig för personal i distrikt, krets eller förening.

Arbetsledarpärm

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00