Bli medlem i IOGT!

Medlemssidor

Hej fantastiska IOGT-NTO-medlem! Här på sidan hittar du information som är riktad till dig som medlem.

Information som rör IOGT-NTO-föreningar hittar ni på sidan Föreningsservice.

 

Medlemsavgift

Du har väl betalat din medlemsavgift? Det finns tre sätt du kan göra det på. Nedan har du info om hur du kan göra.

Betala din medlemsavgift med sms
Nu har du möjlighet att betala din medlemsavgift med sms. Det enda du behöver är att ange IOGT (mellanslag) Personnummer (Ex 19850501XXXX) och skicka till 72456. Vi kommer dra din aktuella medlemsavgift. Eventuell operatörskostnad kan tillkomma.

Betala din medlemsavgift med kort
Nu har du möjlighet att betala din medlemsavgift med betalkort (VISA eller Mastercard). Det enda du behöver är antingen ditt OCR-nummer som du hittar på avin du fick före jul eller ditt medlemsnummer som du hittar på ditt medlemskort.

Klicka här för att betala din medlemsavgift med kort.

Betala medlemsavgiften via autogiro
Nu kan du även betala din medlemsavgift via autogiro. Läs mer om autogiro genom att klicka här.

Har du frågor, kontakta Medlemsservice 08-672 60 38 eller medlemsservice@iogt.se.

 

Medlemskort

Medlemskorten skickas ut tillsammans med vår medlemstidning Accent. Om du saknar medlemskort eller om det medlemskort du har fått innehåller felaktiga uppgifter, kontakta IOGT-NTO:s Medlemsservice:

Telefon: 08-672 60 38 E-post: medlemsservice@iogt.se.

 

Medlemsutbildning

Inom IOGT-NTO genomförs olika utbildningar för att öka kunskapen, främst om IOGT-NTO och de frågor vi jobbar för. Utbildningar kan ske i form av studiecirklar (i lokalförening eller på distans) i samarbete med vårt studieförbund NBV. Många IOGT-NTO-distrikt genomför också egna utbildningar i form av kurser. IOGT-NTO-förbundet genomför också olika utbildningar (främst endags- och helgkurser) som man som medlem kan gå. Du hittar våra förbundsevent längst ner på första sidan eller klicka här

Som introduktion till IOGT-NTO finns här på hemsidan ett material som du kan kolla in själv, eller som kan genomföras som studiecirkel. Läs mer om Välkommen till ditt IOGT-NTO här!

 

Stipendier och bidrag

Varje år delar IOGT-NTO ut olika stipendier och bidrag till både föreningar och enskilda medlemmar.

Läs mer:
Projektbidrag 2015
Stipendier

 

Distriktsinfo

Det händer mycket inom IOGT-NTO, och varje vecka gör vi ett utskick till våra distrikt som ger koll på vad som är på gång just nu. Utskicken innehåller aktuell information, inbjudningar till kurser och seminarier och mycket mer. Om du klickar här nedanför kommer du till en lista över de senaste utskicken.

Klicka här för att läsa info från de senate utskicken av Distriktsinfo.

 

Föreningsutskick

I januari 2015 gjordes ett utskick till alla IOGT-NTO-föreningar. Klicka här för att komma till sidan där alla bilagor i utskicket finns uppladdade.

 

Förtjänstplaketter

IOGT-NTO har olika sätt att uppmärksamma medlemmar som bidragit till organisations framgång på olika sätt. Här kan du läsa om de olika förtjänstplaketter vi har och du hittar även ansökningblanketter.

Info om hederstecken/förtjänstplakett (pdf, information om vilka förtjänstplaketter vi har)

Ansökan förtjänstplakett blankett (word)

Ansökan förtjänstplakett blankett (pdf)

 

Tipshäfte barn- och förändravänliga lokaler

Här finns ett tipshäfte för er IOGT-NTO-förening att använda för att se vad ni kan göra för att göra er IOGT-NTO-lokal mer anpassad för barn och deras förändrar.

Ladda ner ditt Tipshäfte barnvänliga lokaler här.

 

Arbetsledarpärm

Här hittar du IOGT-NTO:s arbetsledarpärm, perfekt för dig som är ansvarig för personal i distrikt, krets eller förening.

Ladda ner din Arbetsledarpärm här.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00