Stora Fikadagen 2016

Den 5 november fyller IOGT-NTO år och det firar vi med Stora fikadagen! Under den här veckan hoppas vi därför kunna inspirera alla medlemmar bjuda grannar, kollegor eller lärarna på skolan på fika för att väcka nyfikenhet och frågor om vår organisation och verksamhet.

storafikadagen_-01

Fikastunden ger dig en möjlighet att berätta om ditt medlemskap och vad IOGT-NTO gör och står för. Var beredd om någon vill bli medlem genom att ha värvarblocket nära till hands. När du minst anar säger någon ”Jag vill bli medlem, det har bara aldrig blivit av!”

Vill du ha mer inspiration till Stora fikadagen? Här följer några tips!

Kommer du vara på plats där du delar ut fika? Berätta om ditt engagemang och varför du är medlem. Vill du berätta om bredden på vår verksamhet och behöver lite inspiration så kan du få det här. 

Läs mer om IOGT-NTO:s arbete här
Läs mer om IOGT-NTO:s historia här 

Har du inte möjlighet att prata om ditt medlemskap kan du istället sätta upp en Stora fikadagen-affisch och en namninsamlingslista för Vit jul tillsammans med fikat du delar ut.

Skriv helst ut både affischen och namninsamlingen i färg då det ser mycket bättre ut.

storafikadagen_affisch_a4_
Vit Jul_namninsamling

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Dennis Greve, dennis.greve@iogt.se, 0733-72 62 31 eller Robert Kaskas, robert.kaskas@iogt.se, 0733-72 62 44.

  • IOGT-NTO på Facebook

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00