Vi söker en VD som vill göra skillnad på riktigt.

Miljonlotteriet är en av Sveriges ledande speloperatörer med visionen att bygga Miljonlotteriet till ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Verksamheten ägs av IOGT-NTO och vi har tillsammans en dröm och önskan om att ingen ska behöva växa upp i en värld där alkohol och andra droger hindrar oss från att leva ett fritt och rikt liv. Miljonlotteriet har 55 anställda, omsätter över 500 miljoner och ger ett årligt lotteriöverskott på mer än 120 miljoner som oavkortat går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan 2000 har vi bidragit med drygt 1,6 miljarder kronor. Vi eftersträvar god lönsamhet men aldrig på bekostnad av etiska värden.

Som VD för Miljonlotteriet leder och utvecklar du verksamheten med målet om ett årligt lotteriöverskott på minst 120 miljoner kronor och helst mycket mer! Ditt fokus är att utveckla Miljonlotteriet mot visionen att vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv samt att med glädje och ödmjukhet leda och motivera dina medarbetare till stordåd. Du rapporterar direkt till Miljonlotteriets styrelse och arbetar på huvudkontoret i Mölnlycke.

Vi söker dig som har erfarenhet av att med fullt resultatansvar, genom en ledningsgrupp, leda en större verksamhet, i utveckling och förändring. Din bakgrund är affärsinriktad med stort fokus på kund och från att bygga starka varumärken. Ideell erfarenhet är ett stort plus. För dig är också omvärldsbevakning en naturlig del av arbetet samt att löpande analysera hur förändringar inom marknad, teknik och kundbeteende påverkar verksamheten. Din digitala kompetens är hög.

Som person är du en skicklig kommunikatör med grundmurad energi och passion för en bättre värld. Du är strategisk, resultatinriktad, drivande och ser möjligheter. Som ledare skapar du engagemang och förtroende genom tydlighet och delaktighet. Du är en professionell företrädare för Miljonlotteriet och ser kopplingen till den ideelle ägaren som en stor möjlighet. Självklart är du medlem eller vill bli medlem i IOGT-NTO.

 

Välkommen med din ansökan via www.maquire.se senast 31 januari. Vid frågor kontakta Karin Wallin, 076 340 14 60 eller Anna Åkesson, 076 338 87 96.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00