Miljonlotteriet

Miljonlotteriet startades 1964. Syftet var att skapa ännu bättre förutsättningar för IOGT-NTO att förverkliga drömmen om en värld där alkohol och andra droger inte förhindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.

Miljon_vinn_din_dröm

Sedan år 2000 har Miljonlotteriet bidragit med hela 1,8 miljarder kronor till IOGT-NTO. Miljonlotteriet erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Stöd IOGT-NTO och läs mer om Miljonlotteriet via miljonlotteriet.se

Spelansvar en mycket viktig fråga för Miljonlotteriet

Drömmen om att en högvinst ska förändra ens liv finns hos de flesta och är en viktig drivkraft i spel. Det är härligt att drömma sig bort och det måste vi alla få göra lite då och då. Tyvärr finns det även en baksida med spel, och vardagen kan förändras radikalt om man spelar för mycket. Det har Miljonlotteriet stor respekt för. Man beräknar att drygt 2 % av svenskarna har spelproblem, vissa av dem i en sådan utsträckning att de räknas som spelberoende.

Läs mer om vårt spelansvarsarbete här

50 goda gärningar

Miljonlotteriets överskott går oavkortat till IOGT-NTO Tillsammans har vi lyft upp 50 av alla de fantastiska ändamål pengarna har gått till. Tack till alla som är med och bidrar!

Sociala företag

Sociala företag

En Vit jul för barnen

En Vit jul för barnen

Hjälparbete efter Tsunamin

Hjälparbete efter Tsunamin

 

 

Miljonlotteriets vinnare

Hos Miljonlotteriet är det stor chans att vinna, samtidigt som alla lottköpare är med och gör skillnad genom att överskottet går till IOGT-NTO. Från Miljonlotteriets lager i Mölnlycke skickas det ut ca 200.000 vinstförsändelser varje år med ca 500.000 artiklar i. Vill du läsa om några av Miljonlotteriets alla vinnare kan du göra det på Vinnarhistorier

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00