Välkommen till IOGT Internationals Världskongress i Sigtuna

Excursion_peace-e1517418696897

Nu är det dags att boka in sommarens stora händelse. Den 6 – 11 augusti 2018 står IOGT-NTO-rörelsen värd för IOGT Internationals Världskongress i Sigtuna. Då samlas människor från hela världen för att diskutera gemensamma mål – men framförallt för att mötas utifrån en mångfald av erfarenheter, åsikter, kunskap, språk och roliga idéer.

Du är varmt välkommen, som medlem i IOGT-NTO-rörelsen, att delta under veckan. Du kan vara med på workshops, lyssna på spännande seminarier, följa förhandlingar och njuta av ett sommarvackert Sigtuna med aktiviteter och fest. Vi kommer att fylla veckan med spännande diskussioner om vad vi kan lära av vår historia och tidigare erfarenheter – men också hur vi gemensamt kan stärka vårt gemensamma arbete för framtiden. Future made here.

Missa inte att anmäla dig till sommarens roligaste arrangemang. För dig som är under 26 år finns ungdomspaket och för dig med medföljande barn ordnar vi barnpassning.

Erbjudande – Världskongressen till halva priset
Som IOGT-NTO-medlem erbjuds du halva priset på kongresspaket för vuxna. Priset blir då 3 000 istället för 6000 kronor. För att ta del av erbjudandet behöver du både anmäla dig via: www.iogtworldcongress69.org senast den 7 juni samt fylla i och skicka in följande blankett:

Ansökningsblankett (PDF)
Ansökningsblankett (Word)

Blanketten ska fyllas i och skickas till: elisabeth.larsson@iogt.se

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00