Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Åk till Bryssel och bli en av våra experter på alkoholpolitik

2017-12-11 - 2017-12-13

Event Navigation

Är du intresserad av alkoholpolitik och vill lära dig mer om EU? Då kanske du är den vi söker. Nu ger vi fem medlemmar möjligheten att lära sig mer om alkoholpolitik och EU på plats i Bryssel den 11–13 december 2017.

Under tre dagar träffar vi politiker, organisationer och andra aktörer som arbetar med alkoholfrågan inom EU. Flera av passen kommer att hållas på engelska.

Innan resan till Bryssel förväntas du tillsammans med de andra medlemmarna att gå en studiecirkel över internet om EU och alkoholpolitik under november månad.

Du behöver ha den kunskapen för att kunna agera och verka på plats. Dina kunskaper kommer även att nyttjas efter resans slut. Studiecirkeln består av totalt fyra digitala träffar och deltagande krävs för att följa med till Bryssel.

IOGT-NTO står för resa, boende och mat i samband med Brysselresan. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl och berätta varför just du ska få vara en av fem medlemmar, vad som intresserar dig alkoholpolitiskt och hur du har tänkt använda dina kunskaper från resan när du kommer hem. Skriv ”Studiecirkel EU & alkohol 2017” i ämnesraden.

Vi vill ha din ansökan senast den 25 september! Studiecirkeln startar i början av november.
För frågor och/eller ansökan kontakta: Kalle Dramstad, politisk sekreterare EU-frågor E-post: kalle.dramstad@iogt.se