Testamente – en gåva som gör skillnad även i framtiden

När du testamenterar till IOGT-NTO hjälper du oss att göra skillnad även i framtiden, långt efter att du gått bort. Tack vare din omtanke och gåva kan vi arbeta vidare för ett nyktrare och tryggare samhälle, där människors hälsa och välmående står i centrum.

IOGT-NTO tar emot gåvor genom testamenten med stor respekt och ödmjukhet. Dina pengar används effektivt och professionellt för att uppnå vårt gemensamma mål.

Det är varken svårt eller tidskrävande att upprätta ett testamente. Det underlättar för dina efterlevande att veta hur du önskar fördela dina tillgångar. Testamentet är en garanti för att din familj, dina vänner, och kanske en eller flera organisationer som är betydelsefulla för dig, får det du vill att de ska få vid din bortgång.

I testamentesfoldern ”Med tanke på framtiden” hittar du svar på några vanliga frågor. Där kan du också läsa mer om hur IOGT-NTO ser på arv och testamenten.

Du kan också beställa hem ett tryckt exemplar av testamentesfoldern. Hör av dig på telefon 08-672 60 05 eller skicka e-post till info@iogt.se, skriv gärna ”testamente” i ämnesraden.

Har du några frågor, kontakta oss gärna

Testamentesansvarig Natasha Jevtic Esbjörnson
Telefon: 0733-72 62 22
E-post: natasha.esbjornson@iogt.se

Förbundsjurist Annika Myhre
Telefon: 08-672 60 48
E-post: annika.myhre@iogt.se

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00