Medlemssidor

Hej fantastiska IOGT-NTO-medlem! Här på sidan hittar du information som är riktad till dig som medlem.

Information som rör IOGT-NTO-föreningar hittar ni på sidan Föreningsservice.

 

Medlemsavgift

Du har väl betalat din medlemsavgift? Det finns tre sätt du kan göra det på. Nedan har du info om hur du kan göra. Om du inte redan är medlem, så måste du bli det innan du betalar medlemsavgiften. Klicka här för att komma till Bli medlem!

Betala din medlemsavgift med SMS

Du har möjlighet att betala din medlemsavgift med sms. Skriv ett SMS med texten  IOGT (mellanslag) Personnummer (Ex IOGT 19850501XXXX) och skicka till 72456. Vi kommer dra din aktuella medlemsavgift. Eventuell operatörskostnad kan tillkomma.

Betala din medlemsavgift med SWISH

Du har möjlighet att betala din medlemsavgift med SWISH. Ange summan och lämna i meddelandefältet följande uppgifter: IOGT (mellanslag) Personnummer (mellanslag) förnamn,efternamn. Swisha gör du till nummer 123 671 3135 .

Betala din medlemsavgift med kort

Du kan också betala din medlemsavgift med betalkort (VISA eller Mastercard). Det enda du behöver är antingen ditt OCR-nummer som du hittar på medlemsavin du fått tidigare eller ditt medlemsnummer som du hittar på ditt medlemskort.

Klicka här för att betala din medlemsavgift med kort.

Betala medlemsavgiften via autogiro

Nu kan du även betala din medlemsavgift via autogiro. Läs mer om autogiro genom att klicka här.

Har du frågor, kontakta Medlemsservice 08-672 60 38 eller medlemsservice@iogt.se.

Alla som deltar i IOGT-NTOs aktiviteter är försäkrade via IOGT-NTO:s olycksfallsförsäkring i försäkringsbolaget IF. Anmäl skada direkt till IF på telefonnummer: 0770-815818, ange försäkringsnr: SP135811.1.5.

Uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister!

Vill du uppdatera dina medlemsuppgifter i IOGT-NTO:s medlemsregister kan du klicka på länken ”Uppdatera” uppe till höger, eller klicka här för att komma till sidan där du kan göra detta.

 

Medlemskort

Medlemskorten skickas ut tillsammans med vår medlemstidning Accent. Om du saknar medlemskort eller om det medlemskort du har fått innehåller felaktiga uppgifter, kontakta IOGT-NTO:s Medlemsservice:

Telefon: 08-672 60 38 E-post: medlemsservice@iogt.se.

Stipendier och bidrag

Varje år delar IOGT-NTO ut olika stipendier och bidrag till både föreningar och enskilda medlemmar.

Läs mer:
Projektbidrag 2017
Stipendier och fonder

 

Distriktsinfo

Det händer mycket inom IOGT-NTO, och varje vecka gör vi ett utskick till våra distrikt som ger koll på vad som är på gång just nu. Utskicken innehåller aktuell information, inbjudningar till kurser och seminarier och mycket mer. Alla som sitter i en IOGT-NTO-distriktsstyrelse får Distriktsinfo automatiskt. Får du det inte? Maila då till info@iogt.se.

 

Förtjänstplaketter

IOGT-NTO har olika sätt att uppmärksamma medlemmar som bidragit till organisations framgång på olika sätt. Här kan du läsa om de olika förtjänstplaketter vi har och du hittar även ansökningblanketter.

Info om hederstecken/förtjänstplakett (pdf, information om vilka förtjänstplaketter vi har)

Ansökan förtjänstplakett blankett (word)

Ansökan förtjänstplakett blankett (pdf)

 

Tipshäfte barn- och förändravänliga lokaler

Här finns ett tipshäfte för er IOGT-NTO-förening att använda för att se vad ni kan göra för att göra er IOGT-NTO-lokal mer anpassad för barn och deras förändrar.

Ladda ner ditt Tipshäfte barnvänliga lokaler här.

 

Arbetsledarpärm

Här hittar du IOGT-NTO:s arbetsledarpärm, perfekt för dig som är ansvarig för personal i distrikt, krets eller förening.

Ladda ner din Arbetsledarpärm här.

Tobakspolicy

Eftersom tobak per definition inte är en drog har IOGT-NTO-rörelsen valt att inte likställa tobak med alkohol och narkotika i medlemslöftet. Inget av de fyra förbunden ställer krav om vuxna medlemmars personliga ställningstagande mot tobak, men organisationens verksamhet strävar efter att vara helt tobaksfri.

För att undvika att deltagarna utsätts för tobakens negativa effekter eller påverkas att själva bruka tobak är IOGT-NTO-rörelsens arrangemang och verksamhet alltid tobaksfria. Därför sker eventuellt bruk av tobak utom synhåll från övrig verksamhet.

Som tobaksbrukare är det viktigt att tänka på förebildsfrågan för IOGT-NTO-rörelsens medlemmar.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00