Betala medlemsavgiften via autogiro

Här kan du läsa om hur du betalar din medlemsavgift till IOGT-NTO via autogiro. Du kan också, om du vill, ge en gåva vid varje gång medlemsavgiften aviseras via autogiro.

 

Blankett att skriva ut på papper

Om du vill betala din medlemsavgift via autogiro fyller du i blanketten som du har i pdf-filen nedan. Skicka den sedan till
IOGT-NTO
Svarspost 110 557 500
110 12 Stockholm

Du behöver inget frimärke.

Klicka här för att ladda ner pdf-filen du skriver ut och fyller i för att starta ditt autogiro.

Elektronisk blankett

Du kan också flylla i en autogiroblankett via nätet, via länken nedan. Du måste då ha Bank-Id för att signera blanketten. När du har signerat finns en pdf-fil att ladda ner som kvitto på att du skickat in blanketten elektroniskt.

Klicka här för att komma till den elektroniska blanketten för att betala via autogiro.

Om du inte vill betala din medlemsavgift via autogiro, så använder du det inbetalningskort som du får hemskickat. Observera att du inte ska fylla i blanketten för autogiro om du redan har skickat in medgivande om autogiro tidigare, eller om du väljer att betala din medlemsavgift med inbetalningskort.

Medlemsavgiften och ev gåva dras den 28:e aktuell månad, med start ungefär en månad efter att vi fått ditt medgivande. Storleken på medlemsavgiften fördelas på den återstående tiden av året, så det täcker hela medlemsavgiften (150 kr). Du har rätt att när som helst återkalla ditt autogiro.

Om ni är flera personer i hushållet och får en gemensam faktura för medlemsavgiften, så kommer autogirot att omfatta alla personer i hushållet. Den gåva ni ev väljer att ge gäller gemensamt för alla dessa personer.

 

Ge en gåva!

Om du vill, kan du vid varje gång din medlemsavgift dras från ditt konto, ge en gåva till IOGT-NTO. Ett enkelt sätt för dig att bidra till vår viktiga verksamhet. Här följer några exempel på vad din gåva går till.

– Vi vill etablera fler sociala företag, som kan ge sysselsättning och stärka människor som befinner sig långt ifrån arbetsmarknaden.

– Vi ska stödja fler kamratstöd, fler föreningar och fler verksamheter ute i landet.

– Vi fortsätter driva på för en restriktiv alkohollagstiftning i Sverige.

– Vi genomför kampanjer som Vit jul för att ordna aktiviteter för barn under julhelgen och för att få fler att reflektera över hur barn och unga påverkas av att vuxna i deras närhet dricker alkohol.

– Vi utmanar alkoholindustrin och arbetar vidare för att länderna i Sydostasien och Östafrika ska anta folkhälsobaserade lagar kring alkohol.

Har du frågor om hur autogiro fungerar kontaktar du IOGT-NTO:s Medlemsservice på medlemsservice@iogt.se eller 08-672 60 38.

Tack för ditt engagemang!

OBS! Tänk på att du måste vara registrerad som medlem i IOGT-NTO innan du fyller i en blankett för autogiro. För att bli medlem, klicka här och registrera dig!

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00