WordPress

IOGT-NTO:s nya hemsidor för våra distrikt, föreningar, kretsar och kamratstöd är nu här. Vi har redan omkring 150 hemsidor igång och vi vill att det ska bli fler!

Vill ni ha en hemsida i WordPress till er förening, ert kamratstöd, ert nätverk eller något annat? Kontakta oss på info@iogt.se eller använd formuläret nedan. Det är gratis och vi hjälper er att komma igång med era hemsidor.

Ansökan om hemsida

Klart ni ska ha en hemsida! Vänligen fyll i formuläret och vi kommer att återkomma till dig inom kort.

Utbildningsmaterial i WordPress

Här har vi samlat utbildningsmaterial och annat smått och gått för våra nya hemsidor. Materialet kommer successivt att utökas.

Snabbguiden till hur våra nya hemsidor fungerar hittar du här: Snabbkurs i WordPress för IOGT-NTO (pdf).

Om du är redaktör och har kommit igång med din sida kan det vara så att rutan utdrag, där ingresser skrivs in, inte syns per automatik. Här hittar du en instruktion till hur du får den att synas: Hur man får fram rutan utdrag (pdf).

Läs också gärna Accents artikel ”Så fixar ni föreningssajten” för mer information och inspiration.

Mobilt

Om du vill kunna uppdatera där du är och inte vänta tills du kommer hem finns WordPress som app till både iPhone/iPad och Android. Med appen får du tillgång till de vanligaste funktionerna och kan skriva nya inlägg och sidor direkt i din mobil eller surfplatta. Sök på WordPress i App Store respektive Google Market, ladda ner appen och ange uppgifterna för din hemsida och ditt konto.

För mer information, kontakta digital@iogt.se.

 

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00