Utbildningar

Välkommen till IOGT-NTO:s utbildningssida. Här hittar du information om aktuella kurser och nätverk.

Framtiden börjar med dig

Hos oss på IOGT-NTO står kursdeltagaren alltid i centrum. Vi ser människan som en social varelse som behöver mötet och samspelet med andra för att utvecklas och lära nytt. Vi gör därför alltid vårt yttersta för att anpassa vårt kursutbud efter just dina behov.

Klicka på bilden för att se aktuella kurser och utbildningar


JUST NU KAN DU ANMÄLA DIG TILL FÖLJANDE KURSER

Regional kurs (Tidigare kurs-kurshelg) Team Sydost
Valberedaren, Tollare folkhögskola 19-20 oktober
Verksamhetsforum, Tollare folkhögskola 8-10 november
Regional kurs (Tidigare kurs-kurshelg) Team Öst
Höstupptakt Mitt (Jämtland och Västernorrland)

 

Anmälan till någon av Tollares kurser hittar du på www.tollare.org
under Centrum för ideellt ledarskap och till Wendelsbergs kurser på
www.wendelsberg.se

IOGT-NTO:s Medlemsutbildning Iggisen

IOGT-NTO är inte vilken förening eller klubb som helst. Vi vill göra världen bättre genom att göra den mer demokratisk, solidarisk och nykter. Vi består av engagerade medlemmar som har tagit ställning för att vara en del av lösningen istället för att vara en del av problemet. För att medlemmarna ska känna sig trygga i sitt medlemskap, kunna argumentera och vara redo att förändra världen finns grundutbildningen Iggisen. Läs mer>>.

Allmän information om IOGT-NTO:s kurser

När kurserna närmar sig i tid, ca 2–3 månader innan, kommer anmälningslänkar att synas på sidan. Klicka på anmälningslänken för den kurs du ämnar att delta på och fyll dina uppgifter.

I samband med din anmälan kommer du få en länk för att boka resa via SJ. Boka så snart som möjligt då länken slutar att fungera en vecka efter sista ansökningsdag. Efter det står IOGT-NTO för resekostnader upp till 400 kr per deltagare. Överskjutande kostnad för sen bokning får du stå för själv. Detta är en ny rutin för att vi vill lägga pengarna på spännande innehåll på kurserna, inte på onödigt dyra resor.

När du har anmält dig får du någon vecka före kursen ett mejl med information kring kursen, kursplan, saker att tänka på, vad du ska ta med till kursen.

Har du frågor kring någon av våra kurser är du välkommen att vända
dig till vår kursadministratör Anna Classon på kursadmin@iogt.se

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00